keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä

Tässä tämän vuoden ystävänpäiväkortit. Yksinkertaisia malleja kaikki kortit.

Tähän ensimmäiseen idean sain Sizzixin videosta. Paperi on rypistetty ja suoristettu, sitten stanssattu sydän. Sen jälkeen sydän on värjätty distress stainilla. Näitä tein useamman, väreinä vintage photo tai frayed burlap. Alle revityt kirjan sivun ja kartongin palat. Kirjan sivuun leimattu lautakuviota. Koristeeksi vielä narua ja puolihelmet. Osaan korteista laitoin vielä stanssatun tekstin.Tässä seuraavassa kortissa on kohokuvioitu tausta. Reunoihin tuputettu ruskeasävyistä mustetta. Stanssatut kukat on värjätty distress inkillä. Sävy taitaa olla vintage photo. Lisäksi teksti ja puolihelmet kukkien keskustoihin.

Näissä seuraavissa on sydän -kakkupaperit ja puiset sydänkuvio. Koristeiksi muutama timantti.Tässä kauniin kuvan lisäksi kakkupaperi, tylliä, rullalankaa ja timantteja.


Nämä seuraavat eivät kauniin paperin lisäksi kaivanneet kuin nauhan, tekstin ja puolihelmet.Näissä korteissa on ns. puettu leima. Eli lintu on leimattu toiselle paperille ja leikattu irti. Vihreän kortin tausta on tapettia. Teksti on tehty dymolla.
Kortit 16-26/2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti